ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ DRONE ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

 

Με τα τελευταίας τεχνολογίας (2022) 4K drone μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε την πιο πρωτοποριακή παρουσίαση της εταιρείας σας, με εξωτερικές λήψεις, αλλά και με εσωτερικές περιηγήσεις του χώρου σας. 

 

Σχεδιάζουμε πριν την πτήση: τα σημεία ενδιαφέροντος, τα σημεία διαδρομής, την ταχύτητα, το ύψος λήψης, με άριστα ολοζώντανα χρώματα!

 

Η ομάδα μας αποτελείται: από επαγγελματίες φωτογράφους, πιλότους drone, με άδεια χειριστή ΣμηΕΑ, διασφαλίζοντας την κάθε πτήση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα EASA. Παρέχουμε επαγγελματική επεξεργασία του τελικού video, με προσθήκη: τίτλων, εφέ, animation, μουσικής υπόκρουσης, σπικάζ … έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αξεπέραστο!

 

 

Δημιουργια και συντηρηση μοναδικων web site / e-shop

Δημιουργούμε νέα ιστοσελίδα / eshop site ή ανανεώνουμε την παλιά σας, με τον άριστο σχεδιασμό μας κ την σωστή αξιοποίηση λέξεων κλειδιών ώστε να φαίνεστε πρώτοι των πρώτων στη Google.

 

Όποιο και αν είναι το προϊόν σας, εφόσον είναι ανταγωνιστικό με υψηλή ποιότητα, χαμηλή τιμή και γρήγορη παράδοση, ήρθε η στιγμή να το πουλήσετε με e-shop site από το internet.

 

Με φιλοξενία στους ταχύτατους, σύγχρονους server μας, εγγυόμαστε για την ορθή λειτουργία και ασφάλεια της πολύτιμης ιστοσελίδας σας από κακόβουλες επιθέσεις.

 

Google SEO – Διαφημιση Google -Facebook – Newsletter marketing

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του νέου e-shop ή website, είναι να γίνουν όλες οι πρόσθετες εργασίες – υπηρεσίες, από μια εταιρεία με πείρα και τεχνογνωσία όπως η Preciousminds.

  • Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας σε social media Facebook – Instagram – Youtube – Google Search – Google Display.
  • Δημιουργία SEO ιστοσελίδας για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά και εμφανισή της στα ΤΟΡ 10 αποτελέσματα εύρεσης της Google.
  • Δημιουργία καμπάνιας και αποστολή newsletter e-mail, σε πάνω από 15.000 λειτουργικά e-mail πελατών μας, με άμεσα αποτελέσματα και στατιστικά.

 

Εταιρικη ταυτοτητα – Λογοτυπο – Σχεδιαση  & Εκτυπωση εντυπων

Το λογότυπο αντιπροσωπεύει την εικόνα της εταιρίας σας. Εμείς θα το κάνουμε μοναδικό, πρωτότυπο και σύμβολο των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

 

Tα λογότυπα από τους σχεδιαστές μας, έχουν κερδίσει σε πολλούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ( logotournament.com – 99de- signs.com ).

 

Σχεδίαση DTP – Μακέτα – Κάρτες επαγγελματικές – Φάκελα – Επιστολόχαρτα – Διαφημιστικά φυλάδια – Ντοσιέ – Folder A4 – Περιοδικά – Βιβλία – Αφίσες – Banners – Roll up εκδηλώσεων -Προσκλήσεις – Επιγραφές – Αυτοκόλλητα – Μηχανογραφικά – Μπλοκ – Τιμολόγια – Σφραγίδες – Χρυσοτυπίες – Αναγλυφοτυπίες

    Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση - απορία στο email info@iatroemporiki.com ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: