Έλαιο φρούτα του πάθους

Έλαιο φρούτα του πάθους

7,30 με ΦΠΑ

Φυτικό έλαιο από φρούτα του πάθους. Βιολογικό και κατάλληλο για ωμή κατανάλωση. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή του, ενυδατώνει την επιδερμίδα, προστατεύει από την οξείδωση και μειώνει τα επίπεδα άγχους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μετά τον καθαρισμό, κάντε μασάζ στο δέρμα για ενυδάτωση και θρέψη. Μπορείτε να το αναμείξετε και με άλλα έλαια, όπως το αμυγδαλέλαιο. Χρησιμοποιήστε το στην παρασκευή σως, σε σαλάτες και σε άλλα πιάτα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

30ml
*ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ
Κωδικός προϊόντος: F-17 Κατηγορία:
Περιγραφή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι ρίζες και τα εναέρια τμήματα των ειδών passiflora (φρούτα του πάθους) χρησιμοποιούνται παραδοσιακά στην ιατρική, χάρη στις αγχολυτικές, ηρεμιστικές, διουρητικές, αναλγητικές και αντιμικροβιακές τους ιδιότητες. -Οι σπόροι παρουσιάζουν επίσης κυτοτοξική και αντιοξειδωτική δράση, λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε καροτενοειδή, πολυφαινόλες και τοκοφερόλες. -Το έλαιο που παράγεται από τα φρούτα του πάθους αποτελεί έναν εξαιρετικά ενυδατικό παράγοντα και γι’ αυτό βρίσκει εφαρμογή σε πολλές καλλυντικές παρασκευές. -Έρευνες αποδεικνύουν και την υπολιπιδαιμική δράση τους, η οποία οφείλεται στη μεγάλη συγκέντρωση λινολεϊκού οξέος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το φυτικό έλαιο από φρούτα του πάθους παράγεται από σπόρους του φυτού Passiflora edulis με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.
Τι περιέχει: 100% passion fruit oil
Τι ΔΕΝ περιέχει: συντηρητικά, χημικά πρόσθετα, τεχνητές χρωστικές, αρώματα, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO), ορυκτέλαια

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  • Δεν ενδείκνυται για τηγάνισμα.
  • Να φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.
  • Να μη χρησιμοποιείται μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία.

Οφέλη:

  • Ενυδατικό.
  • Αντιοξειδωτικό.
  • Αγχολυτικό.
  • Ηρεμιστικό.
  • Αναλγητικό.
  • Διουρητικό.
  • Αντιμικροβιακό.
  • Υπολιπιδαιμικό.